Практика показує, що кінцевий результат обробки стін на 80% залежить саме від правильно підібраної грунтовки.
Практика показує, що кінцевий результат обробки стін на 80% залежить саме від правильно підібраної грунтовки.
????А, навіщо потрібна обробка грунтувальною сумішшю?
????Грунтовка:
1. Покращує адгезію. Ключовою функцією грунтовки є створення надійного зчеплення між основною поверхнею і оздоблювальним матеріалом. Завдяки грунтовці фарба або шпаклівка тримається роками.
2. Підсилює робочу поверхню. Деякі стіни мають слабку поверхню, а значить, тріскаються і руйнуються. Грунтовка проникає глибоко всередину поверхні, скріплює її і створює надійну опору під зовнішню обробку.
3. Антисептична дія. Обробка грунтом забезпечує захист стін, особливо дерев'яних або вологих бетонних, від появи грибка і цвілі.
4. Заощаджує оздоблювальні матеріали. Нанесення фарби, лаку на прогрунтовану поверхню дозволяє заощадити до 40% матеріалів, за рахунок того, що в основи зменшується водопоглинання.
5. Захист від вологи. Руйнування матеріалів починається з проникнення вологи, а грунтовка стає надійним захистом від її проникнення.
6. Довговічність. Нанесенні на прогрунтовану поверхню оздоблювальні матеріали тримаються протягом багатьох років і не лущаться.
7. Легке видалення шару при наступному ремонті. Обробивши стіну грунтовкою, при подальшому ремонті видалити попередній шар буде набагато простіше.
А найкращу грунтовку ви зможете знайти на нашому сайті: